Industriële bedrijfsvloeren

Ruim 30 jaar ervaring in industriële vloeren

Met onze ruime ervaring in het maken van industriële vloeren leveren we bij elk project maatwerk. Garages en magazijnen zijn plekken die het vaak zwaar te verduren krijgen. Vrachtwagens die aan en af rijden, materiaal dat van hier naar daar wordt gesleurd, bijtende producten die per ongeluk ten val komen of druppelen en mensen die zich op een veilige manier moeten kunnen bewegen. Klinkt dit bekend in de oren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Dergelijke ruimtes vereisen namelijk een speciale aanpak en dus ook een aangepaste vloer.

Bedrijfshallen en ruimtes

We geven al jarenlang inhoud aan uiteenlopende projecten in onder meer kantoren, winkels, zorginstellingen, scholen, kerken en de horeca. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van industriële vloeren, maar ook projecttarpijt, PVC en betonachtige vloeren.

Garages en magazijnen

Het installeren van industriële vloeren in garages en magazijnen vereisen een vakkundige aanpak, hoogwaardige materialen en een nette afwerking.

Hoogwaardige bedrijfsvloeren

Terwijl vroeger industriële vloeren niet meer waren dan wat glad geborstelde stenen wordt er nu met heel veel zorg en oog voor detail aan de samenstelling en installatie van deze vloeren gewerkt. Dit resulteert in een lange lijst van voordelen die met deze vorm van vloeren gepaard gaat. Je wilt immers als onderneming nog lange tijd van deze vloeren genieten. Wij zijn pas tevreden met het resultaat als jij dat ook bent.

PUUR! Vloeren biedt u een totaalpakket

Kiezen voor industriële vloeren is kiezen uit een breed spectrum aan mogelijke opties. Gaande van polyurethaan gietvloeren over epoxy gietvloeren en rubbergranulaat gietvloeren tot iets klassiekere betonlook gietvloeren. Elke soort vloer met zijn eigen voordelen en kenmerken. Om nog maar te zwijgen van de mogelijke afwerkingen zoals een glossy deklaag of een antislip deklaag.

We kunnen ons voorstellen dat het ruime assortiment aan industriële vloeren en hun afwerkingen heel wat vragen oproept. Omdat geen enkel magazijn, garage of ruimte hetzelfde is, bieden we graag een professionele service op maat. Een denkproces waarbij we jou als klant van start tot einde betrekken om zo tot de industriële vloer te komen die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Dankzij de professionele benadering en jarenlange ervaring hebben wij talloze garages, bedrijfsruimtes en elke vorm van magazijn van naadloos aansluitende industriële vloeren voorzien.

Onze expertises:

Onze bedrijfsvloeren zijn sterke vloeren die we met finesse voor u maken. Deze industriële vloeren zijn duurzaam, erg sterk, makkelijk in het onderhoud en hebben een mooie uitstraling.

We bieden u een ruim assortiment aan PVC vloeren die we geheel naadloos kunnen leggen. Onze opties en legwijzes bieden ruime keuze om het beste resultaat te realiseren.

Tapijttegels worden een voor een gelegd, totdat de tegels samen een naadloos geheel vormen. Doordat tapijt tegel voor tegel wordt gelegd zijn er ontzettend veel verschillende variaties mogelijk.

De marmoleum vloer geldt als een zeer milieuvriendelijke vloer en is een geschikte keuze als bedrijfsvloer. De Marmoleum vloer is een veelzijdige vloer.

Je interieur begint met een vloer. Een gietvloer is een kunststof vloersysteem, dat we met de hand gieten. Gietvloeren zijn relatief makkelijke vloeren in het onderhoud.

Wij houden van heldere communicatie. Door de lijnen strak te houden kan er snel actie worden ondernomen. Bovendien houden we hierdoor de doorlooptijd zo laag mogelijk.