Welke vloeren zijn geschikt voor mijn badkamer?

Niet iedere vloer is geschikt voor in de badkamer, want niet iedere badkamervloer is goed bestand tegen vocht of vuil. Een naadloze vloer is daarom een goede keuze, zeker als de vloer vochtafstotend werkt zodat schimmels geen kans gaan krijgen en jij zo lang mogelijk plezier kunt hebben van jouw badkamer. De beste keuzes voor in de badkamer zijn:

PU Gietvloer

Te maken in iedere kleur & meerkleurig. Elastisch karakter.

Bekijk de gietvloeren mogelijkheden

PU Ruig

Een gietvloer met zandtoevoeging. Slijtvaster en in iedere kleur.

PUUR! Concrete

Een ijzersterke vloer van microcement. Ook geschikt voor wanden.

Bekijk de concrete microcement vloeren

Badkamer wanden naadloos afsluiten

Ga je voor de meest hygiënische keuze? Dan kun je ook de wanden laten bewerken met PUUR! Concrete. Dit zorgt ervoor dat de vloeren naadloos overlopen in de wanden waardoor vocht en stof helemaal geen kans krijgen. Let wel: het appliceren van  Concrete op de wanden is een intensief klusje, waarbij een minimum geldt van 25m2 aan vloeren. Twijfel je of dit bij jou mogelijk is? Vraag naar de mogelijkheden of geef jouw wensen aan bij de offerte aanvraag.

De badkamervloer waterdicht maken

Het voornaamste doel van een badkamervloer, is dat het de oppervlakte waterdicht maakt. Doordat een gietvloer of woonbeton vloer tegen de randen aan gesmeerd wordt, zijn er geen kieren meer waar water doorheen zou kunnen lopen. Is de badkamer nu voorzien van tegels? In sommige gevallen kunnen we de bestaande tegelvloer waterdicht maken door eroverheen te gieten. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een badkamervloer in iedere kleur

Bij een gietvloer of microcement (Concrete) denkt men vaak aan de grijze kleur, maar wist je dat we deze vloeren in iedere kleur kunnen maken? Een gietvloer is helemaal veelzijdig. Je kunt kiezen uit een enkele kleur (de uni gietvloer) met eventueel flakes als toevoeging of gaan voor een meerkleurige gietvloer. Een meerkleurige gietvloer geeft een betonlook effect, in de volksmond ook wel bekend als ‘vleugjes’, waardoor de gietvloer net wat levendiger wordt. Een andere optie is PU Ruig. Een gietvloer met een zandtoevoeging, waardoor de vloer robuuster en slijtvaster is.