Over PUUR! Vloeren

Zelf 100% achter je product staan en blijven zoeken naar nieuwe, duurzamere mogelijkheden. Dat is de drive achter de PUUR! Vloerengroep.

De passie voor het vak is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Met ruim 30 jaar ervaring weten we wat de beste materialen en technieken zijn om de vloer te maken zoals jij hem wenst. De PU gietvloer in twee kleuren is bijvoorbeeld een product wat moeilijk is om goed aan te leren. Daarom worden al onze applicateurs daarin opgeleid. Als die vloer eenmaal ligt, is het echt een schitterend product.

In 2008 zijn we gestart als specialist in gietvloeren. Door de jaren heen hebben we ons assortiment uitgebreid en kun je ook bij ons terecht voor TopCement vloeren, Concrete vloeren en kunnen we variaties in gietvloeren aanbrengen door bijvoorbeeld meerdere kleuren te gebruiken (betonlook) of zand toe te voegen (PU ruig). In 2023 hebben wij onze PVC showroom verhuisd naar PUUR! Woninginrichting.

PVC hongaarse punt keukenvloer

Vooruitstrevend en innovatief

We zoeken altijd naar nieuwe technieken en producten die aansluiten bij jouw wensen.

Ja, ook wij kijken graag naar woonprogramma’s en laten ons daarin graag inspireren door de nieuwste trends en de mooiste combinaties. Op deze manier houden we het voor onszelf én voor jou leuk om regelmatig een bezoekje te brengen aan onze showroom. Zie je iets wat je graag op je vloer zou willen hebben? Laat het ons vooral weten en neem de foto mee of stuur hem even door. Vrijwel alles is (na) te maken. Zo hebben wij in 2022 PUUR! Concrete toegevoegd aan ons assortiment. Een nieuwe techniek die we dankzij de unieke samenstelling van het product ook op de badkamerwanden kunnen smeren. Dit maakt ze gelijk waterdicht. Niet voor niets is het ons favoriete product. Het is namelijk een prachtig materiaal. Niet alleen ziet het er top uit, maar het is ook nog eens gigantisch duurzaam door zijn sterkte.

Wij blijven zoeken naar nieuwe producten en technieken om jou de beste vloer te kunnen bieden.

De juiste uitstraling

Het beste resultaat staat altijd voorop

Niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor onszelf. We zijn graag trots op ons werk maar we zien nog liever dat jij er blij mee bent. Daarom vinden we het belangrijk dat je onze showroom in Veenendaal bezoekt. Er hangt vaak een verhaal achter een vloer. De één houdt van strak en modern, de ander van praktisch en weer een ander wil juist een warme uitstraling in huis. Het ‘zien en voelen’ van de vloer maakt dan een wereld van verschil.

De PUUR! Vloerengroep

PUUR! Vloeren is onderdeel van de PUUR! Vloerengroep, samen met PUUR! Projectvloeren en PUUR! Woninginrichting. Daarmee bieden we een totaalformule voor woninginrichting voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Plan jouw bezoek in onze showroom

Onze showroom is te bezoeken op afspraak. Kies hieronder de gewenste dag en tijdstip.