Gietvloer badkamer

Een gietvloer in de badkamer

Ben je bezig met het renoveren van je huis en ben je ook van plan de badkamer aan te pakken en lijkt een gietvloer je wel wat? Goede keuze! Niet alleen is een gietvloer vloeistofafstotend, ook wordt het naadloos gegoten. Vocht kan dus niet tussen kieren gaan zitten.

Naast een gietvloer, is het Concrete woonbeton de beste optie voor in de badkamer. Deze is, net als een gietvloer naadloos, maar kan ook aangebracht worden op de wanden. Hiermee creëer je één waterdicht geheel in de badkamer.

Let op: wij realiseren vloeren vanaf 25m2.

Waarom een gietvloer in de badkamer?

Een gietvloer bij PUUR! vloeren wordt altijd naadloos gelegd en is ook nog is waterafstotend. Hierdoor trekt er geen vocht in de vloer, waardoor het heel erg lang mee kan gaan. Dit is natuurlijk een belangrijke factor voor een vloer in de badkamer.

Badkamer gietvloer met vloerverwarming?

Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor vloerverwarming in de badkamer en dat snappen we! Een gietvloer geleidt warmte, waardoor je heerlijk op blote voeten over de vloer kunt lopen. Een gietvloer gaat dus goed samen met vloerverwarming. Zo ziet de badkamer er niet alleen modern uit, maar beschikt het ook nog is over comfort. Wij leggen zelf geen vloerverwarming, maar werken wel samen met een partij.

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Naast dat de gietvloer waterafstotend is, heeft het ook als voordeel dat er geen vuil of kalk tussen kan komen. Dit komt doordat de vloer naadloos gegoten wordt en helemaal vlak is. Daarnaast zijn er ook geen voegen waar schimmels kunnen ontstaan. Bovendien ziet een gietvloer er modern en strak uit.

De gietvloer is in vrijwel iedere kleur te maken, met of zonder flakes. Ook als je een betonlook gietvloer wilt is dat mogelijk. In dat geval realiseren we een meerkleurige gietvloer waarmee we een betonlook effect creëren.

Gietvloer badkamer kosten per m2

Bij PUUR! vloeren wordt er altijd gewerkt met staffelkortingen. Hierdoor is het lastig te zeggen hoe veel het gaat kosten. Vandaar dat je bij ons een offerte en/of prijsindicatie kan aanvragen zodat je beter geïnformeerd bent.