PU ruig – gietvloer met zand

PU ruig is een gietvloer met een zandtoevoeging, waardoor de vloer net wat levendiger wordt dan de normale gietvloer. Door de samenstelling van het product is de PU ruig slijtvaster dan een normale gietvloer. Ontdek hier meer over het product en de voordelen.

Een levendige gietvloer met PU ruig

De naam zegt het al: een gietvloer, maar dan nét even iets stoerder. Doordat we de gietvloer met zand afwerken krijgt ook deze samenstelling weer een eigen en uniek uiterlijk zonder in te leveren op de mogelijkheden. Net als bij een normale PU gietvloer is deze ingezande gietvloer te maken in een enkele kleur, meerdere kleuren en kunnen we subtiel flakes toevoegen voor een extra effect.

Benieuwd hoe de vloer er in het echt uit ziet en voelt? Plan een showroombezoek.

Het realiseren van een PU ruig vloer

Benieuwd hoe de PU Ruig gemaakt wordt? Omdat PU ruig een gietvloer met zandtoevoeging is, geldt dezelfde werkwijze als bij een normale gietvloer. De ondervloer dient als basis en moet straks zijn. In veel gevallen zullen we de ondervloer eerst moeten egaliseren voor een zo goed mogelijk resultaat, maar het kan ook zo zijn dat we over de huidige vloer heen kunnen gieten. Mocht je hier advies over willen, dan kun je het beste contact met ons opnemen.

Wat kost PU ruig gietvloer met zand?

De prijs voor het realiseren van PU ruig is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, de eventuele extra opties en staffelkortingen per m2. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie voor jouw wensen.