Gratis PUUR! zomertas en kans op een reischeque t.w.v. € 500,-

Een nieuwe vloer uitgezocht? Of je nou voor een PVC vloer of een gietvloer bent gegaan: je kunt eventjes de ruimte niet in waar wij aan het werk gaan. De zomer is in aantocht en de temperaturen lopen inmiddels aardig op. Wat is er op zo’n moment een betere dagbesteding dan een heerlijk dagje strand? Daarom krijg je van ons gratis een PUUR zomertas*, gevuld met producten om jouw dagje weg compleet te maken. Als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op een reischeque t.w.v. € 500,-!

*zolang de voorraad strekt

Zo bemachtig jij de PUUR! zomertas

Vanaf 9 juli ontvang je bij een bezoek aan onze showroom, of bij iedere offerte die akkoord bevonden is, een gratis PUUR Zomertas. De tas zit vol met spullen die jouw stranddagje compleet maken. Denk aan onder andere een strandbal en een beachtennis setje voor wat beweging op het strand en een hapje en een drankje voor de nodige ontspanning na de activiteiten. Perfect om de deur mee uit te gaan terwijl wij de vloer afmaken.

Daarnaast kun je met deze tas deelnemen aan onze winactie en kans maken op een reischeque t.w.v. € 500,-.

Zo maak jij kans op een weekendje weg

  • Volg @puurvloeren op Instagram of like ons op Facebook.
  • Maak een leuke of gekke foto van de PUUR! Zomertas. Laat je creativiteit de vrije loop!
  • Plaats de foto op Instagram of Facebook en tag @puurvloeren in jouw bericht. Op deze manier krijgen wij een melding van jouw foto.

De winnaar wordt na afloop van de actie gekozen.