PVC vloer betonlook

Een betonnen vloer is erg populair vanwege de industriële uitstraling die het uw huis kan geven. Toch zien we dat steeds meer mensen voor een PVC vloer in betonlook gaan in verband met de doorlooptijd van het leggen van zo’n vloer. Een betonlook gietvloer moet eerst een tijdje drogen, maar een pvc vloer is sneller gelegd én je hebt dan toch de karakteristieke uitstraling van een betonvloer.

De uitstraling maakt dat de pvc betonlook vloer in vrijwel ieder interieur past. De uitstraling gecombineerd met een warme, zachte ondergrond van pvc maakt dat de vloer een populaire keuze is in huishoudens.

PVC betonlook tegels

Het voordeel van betonlook tegels is dat u kunt variëren in legstijl en/of patroon. Bijvoorbeeld door af te wisselen in de kleuren. Sommige tegels hebben bijvoorbeeld een randje aan de zijkant, waardoor ze ook echt als “tegel” te herkennen zijn, terwijl je bij andere betonlook tegels nauwelijks een naad kunt zien.

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze die past bij jouw interieur. In onze showroom kun je de betonlook tegels komen bekijken. Plan online jouw showroombezoek.

PVC betonlook vloer is geschikt voor vloerverwarming

Een pvc vloer en vloerverwarming gaan goed samen, doordat de vloer warmte geleidt. Je kunt er dus heerlijk op lopen met blote voeten of sokken.

Betonlook vloer met naadloze pvc

De naadloze PVC vloer in betonlook is nauwelijks van echt te onderscheiden. Hiermee creëer je het effect van een echte betonvloer of gietvloer, maar dan met de voordelen van een PVC vloer. Een PVC vloer voelt zachter en warmer aan de voeten. PVC vloeren zijn ook goed te combineren met vloerverwarming.

Daarnaast is de naadloze PVC betonlook vloer makkelijk schoon te maken én schoon te houden. Een PVC vloer is namelijk waterdicht en vlekbestendig. Ideaal met huisdieren of kinderen, mede dankzij de slijtvaste eigenschappen.

PVC betonlook trapbekleding

PVC betonlook trapbekleding

Je trap renoveren met PVC? Dat is een hele goed keuze! Een trap wordt veelgebruikt, dus het is belangrijk dat de trapbekleding tegen een stootje kan. PVC is slijtvast, makkelijk schoon te maken en gaat door de kunststof eigenschappen erg lang mee. Daarnaast geeft PVC voldoende grip, dus de kans op uitglijden is nihil. Je kunt ervoor kiezen om de trapbekleding in dezelfde stijl als de vloer te doen, maar je kunt ook voor een net iets andere uitstraling gaan.

De voordelen van PVC betonlook

Een PVC betonlook vloer kent meerdere voordelen. Als eerst is het een betaalbare optie in vergelijking tot een echt betonnen of cementen vloer, terwijl je niet inlevert op de kwaliteit van de vloer. De mogelijkheden met een betonlook vloer zijn eindeloos. Zoals eerder vermeld kun je variëren in (leg)patroon, in kleur en er zelfs voor kiezen om diverse soorten vloeren te combineren. Daarnaast heeft het meer voordelen, denk aan: het is slijtvast en een PVC vloer is makkelijker te vervangen dan een betonvloer mocht je een keer iets anders willen. Kortom, een betonlook PVC vloer is een goede keuze en je kunt voldoende variëren. Wij helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

  • Een duurzame optie

  • Vochtbestendig

  • Onderhoudsarm

  • Geluiddempend

  • Betaalbaar

Alleen de beste pvc vloer in betonlook

In onze showroom heb je keuze uit een ruim assortiment vloeren. Dankzij onze samenwerkingen met betrouwbare leveranciers en A-merken profiteer je van de beste kwaliteitsvloeren. In onze showroom kun je de diverse merken en kleuren komen bekijken. Plan een afspraak.

Wat kost een PVC betonlook vloer?

Is een betonlook pvc vloer iets voor uw huis? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken namelijk met staffelkortingen, dus de prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type ondervloer. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen vervolgens contact met u op om de offerte te bespreken. In onze showroom kunt u de diverse vloeren en kleuren eerst komen bekijken.