Gietvloeren Veenendaal

Zoek je een nieuwe vloer voor in jouw nieuwbouwwoning of bestaande woning in Veenendaal? Wij hebben voor iedere woonwens een geschikte vloer in ons assortiment. Naast de populaire gietvloer leggen wij ook PVC vloeren en maken we woonbeton vloeren (Beton Ciré of Concrete). Iedere vloer heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Het voordeel van een PU gietvloer is dat deze een elastisch karakter heeft en gemaakt kan worden in vrijwel alle kleuren.

Een gietvloer in één kleur of meerdere kleuren?

De bekendste gietvloer is de gietvloer in één kleur. Dit geeft een rustig en strak resultaat. Gietvloeren worden naadloos gegoten, dus wat onderhoud betreft heb je er ook bijna geen omkijken meer naar. Een eenkleurige gietvloer past in werkelijk ieder interieur. Al is dit natuurlijk wel afhankelijk van de kleur die je kiest.

Naast dat we een gietvloer in bijna iedere kleur kunnen maken, kunnen we de vloer ook meerkleurig maken. Een meerkleurige gietvloer krijgt op deze manier een betonlook.

We kunnen gietvloeren in vrijwel iedere RAL & NCS kleur maken. Je kunt de diverse soorten gietvloeren bij ons op afspraak komen bewonderen in de showroom. Plan online jouw afspraak in.

De kosten van een gietvloer in Veenendaal

De kosten van een gietvloer hangen af van meerdere factoren. De ondergrond speelt mee, maar ook het aantal vierkante meters is een belangrijke factor. We werken namelijk met staffelkortingen: des te groter de oppervlakte, des te goedkoper de prijs per vierkante meter.

Waarom een gietvloer in Veenendaal?

Veenendaal heeft alles. Mooie authentieke woningen uit de jaren ‘30, maar er komt ook veel nieuwbouw bij. Een gietvloer is in beide type woningen een geschikte keuze. De jaren ’30 woningen behouden hun karakteristieke uitstraling, waarbij je een modern en industrieel detail toevoegt aan de uitstraling. Een gietvloer past overal bij! Zeker houttinten komen door de vloer extra goed tot hun recht.

Een nieuwbouwwoning heeft vaak van zichzelf al een strakke en industriële uitstraling. Vers gestucte muren, hoge ramen en hoge plafonds. Je hoeft geen vloer uit de woning te halen, wat weer scheelt in de kosten. Niet voor niets hebben wij al veel woningen op de Groene Grens mogen voorzien van een gietvloer of woonbeton vloer!

Is de woning ouder dan 2 jaar en wil je de vloer renoveren met een PU gietvloer? Dan gelden andere BTW-regels, waardoor de vloer voordeliger uitvalt. Is dat op jou van toepassing? Vermeld dit in de offerte aanvraag.