Gietvloeren Utrecht

Ben je op zoek naar een gietvloer in Utrecht? Wij leveren en maken door heel Nederland! Nieuwbouwwoning of renovatie: wij hebben voor iedere woonwens een geschikte vloer in ons assortiment. Naast de populaire gietvloer leggen wij ook PVC vloeren en maken we woonbeton vloeren (Beton Ciré of Concrete). Iedere vloer heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Het voordeel van een PU gietvloer is dat deze een elastisch karakter heeft en gemaakt kan worden in vrijwel alle kleuren.

Een gietvloer in één kleur of meerdere kleuren?

De bekendste gietvloer is de gietvloer in één kleur. Dit geeft een rustig en strak resultaat. Gietvloeren worden naadloos gegoten, dus wat onderhoud betreft heb je er ook bijna geen omkijken meer naar. Een eenkleurige gietvloer past in werkelijk ieder interieur. Al is dit natuurlijk wel afhankelijk van de kleur die je kiest.

Naast dat we een gietvloer in bijna iedere kleur kunnen maken, kunnen we de vloer ook meerkleurig maken. Een meerkleurige gietvloer krijgt op deze manier een betonlook.

We kunnen gietvloeren in vrijwel iedere RAL & NCS kleur maken. De kleuren kun je het beste komen bekijken in onze showroom in Veenendaal. Deze is geopend op afspraak. Plan eenvoudig online een afspraak in.

De kosten van een gietvloer in Utrecht

De kosten van een gietvloer hangen af van meerdere factoren. De ondergrond speelt mee, maar ook het aantal vierkante meters is een belangrijke factor. We werken namelijk met staffelkortingen: des te groter de oppervlakte, des te goedkoper de prijs per vierkante meter.

Waarom een gietvloer in Utrecht?

Ondanks dat Utrecht veel nieuwbouwwoningen heeft, bestaat de stad uit veel oudere woningen die nog onder een renovatie-regeling. Is de woning ouder dan 2 jaar en wil je de vloer renoveren met een PU gietvloer? Dan gelden andere BTW-regels, waardoor de vloer voordeliger uitvalt. Vermeld dit in je offerte aanvraag zodat we daar rekening mee kunnen houden.