Betonlook vloeren

Voor het creëren van een betonlook vloer kunnen we diverse vloertypes realiseren. Wij raden met name een meerkleurige gietvloer aan, maar ook met een PVC vloer is een betonlook na te bootsen. Lees hier de voordelen per vloer.

Mogelijkheden in betonlook vloeren

Woonbeton is ontzettend populair vanwege de uitstraling en dat is niet voor niets. Het wordt net zo strak gerealiseerd als een gietvloer, maar oogt veel levendiger. Ons Concrete microcement kan zelfs krasvast opgeleverd worden. Wil je de uitstraling van een woonbeton vloer, maar dan met de voordelen (bijvoorbeeld de prijs!) van een gietvloer of een PVC vloer? Dat kan! 

Betonlook gietvloer

De populairste betonlook vloer is de betonlook gietvloer. De betonlook gietvloer wordt gemaakt door twee kleuren te gebruiken. In de volksmond wordt dit nog wel eens de ‘vleugjes’ genoemd of een marmerlook gietvloer. Het comfort, elastische karakter en het feit dat gietvloeren naadloos gegoten worden, maakt het een duurzame keuze. Deze vloer gaat jarenlang mee.

Betonlook PVC vloeren

Er zijn weinig vloeren zo veelzijdig als een PVC vloer. Niet alleen kun je eindeloos variëren in legpatronen en kleuren (visgraat, Hongaarse punt, rechte plank, etc), ook zijn de houtlook en betonlook PVC vloeren amper van echt te onderscheiden. Waar een écht betonnen vloer niet geschikt is voor vloerverwarming, is een PVC betonlook vloer dat wel. Een PVC vloer geleidt warmte, dus je kunt er heerlijk op blote voeten op lopen.

Binnen het assortiment betonlook PVC vloeren heb je ook nog keuze tussen diverse motieven.

Wat kost een betonlook vloer?

Wat een betonlook vloer kost, is afhankelijk van welk vloersysteem je kiest en de benodigde oppervlakte ervan. We werken namelijk met staffelkortingen. Vraag een offerte aan voor een vrijblijvende prijsindicatie.