PUUR! Topcement

Een leefbeton vloer, gemaakt van natuurlijke materialen (beton ciré). Dankzij de samenstelling krijgt de vloer een robuuste en levendige uitstraling. Topcement kan goed met vloerverwarming.

Topcement: natuurlijke beton ciré vloer van hoogwaardige kwaliteit

Zoek jij een vloer met karakter? PUUR! Topcement is gemaakt van Beton Ciré en geeft de vloer een warme, sfeervolle en robuuste uitstraling. De vloer wordt gesmeerd door een vakman. Het robuuste materiaal zorgt in combinatie met het handmatig smeren dat iedere vloer een unieke afwerking heeft. Echt ambachtswerk!

Wat is Topcement of Beton Ciré?

De vloeren worden gemaakt van heel fijn beton (ook wel bekend als betonstuc). We werken deze betonlaag af met een sealer en een laklaag. Door deze lagen is de vloer waterdicht gemaakt waardoor vocht en vuil geen kans meer krijgen, want de vloer is, net als een gietvloer, volledig naadloos.

Een beton cire vloer is populair vanwege de afwerking. Het is een vloer die met de hand gesmeerd wordt, waarbij de smeertechniek de vloer afmaakt met een bepaald patroon. Een topcement vloer kenmerkt zich door de aardse tinten. Het is een vloer die je écht even moet zien en voelen.

Wat zijn de voordelen van een Topcement vloer?

De vloer van Beton Ciré kent meerdere voordelen. Als je fan bent van het robuuste karakter, dan profiteer je ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Topcement is een natuurlijk product
  • Door de structuur krijgt de vloer een levendige uitstraling
  • De vloer gaat jarenlang mee
  • Topcement is onderhoudsvrij: af en toe de stofzuiger en een dweil erover en je bent klaar
  • Topcement naadloos en slijtvast

Is een Topcement vloer ook krasvast?

Een vloer kan slijtvast zijn, maar ook krasvast. Dit lijken in eerste instantie twee dezelfde eigenschappen, maar het betekent toch echt iets anders. Slijtvast betekent letterlijk: bestand tegen slijtage. Je kunt er dus jaren overheen lopen, zonder dat je slijtplekken te zien krijgt, iets wat bij tapijt bijvoorbeeld wel het geval kan zijn.

Krasvast zijn echter maar weinig vloeren. We raden aan om meubels te voorzien van beschermviltjes om krasplekken te voorkomen. We hebben één vloer waar je letterlijk met een schaar over de vloer zou kunnen krassen zonder dat het schade geeft aan de vloer: de krasvaste vloer PUUR! Concrete.

Wat kost een topcement vloer?

De prijs van de beton cire vloer hangt af van meerdere factoren. In veel gevallen moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Daarnaast werken wij met staffelkortingen. Dat wil zeggen: de prijs per vierkante meter wordt lager, naarmate de oppervlakte groter wordt. Wil je een gerichte prijsopgave? Vraag dan een offerte aan.

Topcement vloer bekijken

Wil je de beton ciré vloer eerst in het echt komen bewonderen? In onze showroom liggen meerdere type vloeren, zodat je jouw persoonlijke voor- en nadelen van de vloeren met elkaar kunt vergelijken. De showroom is te bezoeken op afspraak. Bekijk de agenda en plan direct online jouw tijdstip in.