Vloeren Almere

Ben je op zoek naar kwalitatieve vloeren in Almere? Wij helpen je graag verder. Een van de vele voordelen is dat wij een breed assortiment aan vloeren hebben. Hierdoor zit er voor iedereen wel wat tussen. Daarnaast werken wij met de beste leveranciers zodat je nog langer van jouw vloer kunt genieten.

Een vloer uitkiezen kan nog best ingewikkeld zijn. Daarom plannen wij altijd een gesprek in met de klant om zo een vloer uit te kiezen die perfect past bij jouw wensen en behoeftes. Ook is er de mogelijkheid om stalen aan te vragen, zodat je even thuis op jouw gemak er naar kunt kijken.

Kortom PUUR! Vloeren voorziet zowel bedrijven als particulieren van vloeren in Almere.

PVC vloeren Almere

Steeds vaker wordt er gekozen voor PVC vloeren. Dit komt doordat het bijna niet van echt hout is te onderscheiden. Daarnaast geeft het de woning een mooie en luxe uitstraling. Een PVC vloer heeft veel voordelen en er zijn verschillende legwijzen mogelijk. We zijn jarenlang gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren en doen dit ook in Almere.

Gietvloeren Almere

Wil jij een gietvloer in je woning of bedrijfspand in Almere? Dat is dan een fantastische keuze. Een gietvloer heeft veel (kleur) mogelijkheden. Doordat er heel veel opties zijn is het verstandig om eerst samen alles goed te bespreken. Onze vloeren worden altijd naadloos gelegd door echte professionals. Onze kennis en ervaring zorgen voor een ideale gietvloer.

Bovendien is een gietvloer ook handig voor bedrijven, het is namelijk heel erg sterk en heeft bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast heeft het geluiddempende eigenschappen.

Een gietvloer kun je geheel naar eigen wens samenstellen en het gaat ook nog is jarenlang mee.