PVC trapbekleding

Wil je jouw trap renoveren met PVC? Dat is een hele goede, duurzame en betaalbare oplossing! Op een trap wordt veel gelopen, dus het is belangrijk dat de trapbekleding wel tegen een stootje kan. PVC is slijtvast, onderhoudsarm en erg makkelijk schoon te maken én te houden.

Een traprenovatie met echt hout is een kostbaar klusje. PVC trapbekleding is goedkoper en tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden. Ga je voor een houtlook of een betonlook trapbekleding? De keuze is aan jou!

Waarom PVC trapbekleding?

Het voordeel van PVC is dat het onderhoudsarm is. Het materiaal gaat lang mee, heeft een strak design en is makkelijk schoon te houden. Een bijkomend voordeel is dat PVC geluiddempend werkt. Doordat er veel op een trap gelopen wordt is het ook belangrijk dat er slijtvast materiaal op ligt. Bij bijvoorbeeld tapijt zul je snel slijtageplekken zien.

Ga je voor een houtlook trapbekleding of liever betonlook trapbekleding? Het ene materiaal zal zorgen voor een warmer gevoel in huis, terwijl het ander strakker/moderner oogt. Je kunt een afspraak plannen in onze showroom om de diverse mogelijkheden te bekijken. We denken graag met je mee over wat goed past in jouw interieur.

Slijtvast materiaal

Makkelijk schoon te maken

Loopt comfortabel

Geluiddempende eigenschappen

PVC biedt grip

Betaalbare oplossing

Is PVC op een trap glad?

PVC is van zichzelf geen glad materiaal. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het uitglijden op de trap. Daarnaast werken wij de randen van de treden af met een profiel. Dit zorgt voor extra stevigheid en grip op de trap.

Kan PVC ook als trapbekleding op een open trap?

Dat is geen enkel probleem! We kunnen ook een open trap prima met PVC voor je bekleden. Ook hierbij kun je kiezen voor de diverse PVC-soorten.

PVC betonlook trapbekleding

Wat kost PVC trapbekleding?

Is PVC trapbekleding iets voor bij jou in huis? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen vervolgens contact met je op om de offerte te bespreken. In onze showroom kun je de diverse vloeren en kleuren eerst komen bekijken.