PVC vloer Hongaarse punt

Vind je een PVC visgraat vloer wel mooi, maar wil je de vloer liever net even iets anders? Wellicht is de pvc vloer met Hongaarse punt dan wat voor jou! De Hongaarse punt vloer kenmerkt zich door het unieke patroon. De manier van leggen verschilt ten opzichte van de visgraat-variant. Bij de Hongaarse punt variëren we in zowel kleuren als in het patroon van de vloer.

Het patroon van de Hongaarse punt leggen we op een zeer specifieke manier, maar uiteraard geheel naar jouw wensen. Je kunt hier het beste een afspraak voor maken in onze showroom, zodat je de verschillende mogelijkheden kunt zien.

Verschil visgraat vloer en vloer met Hongaarse punt

Bij een vloer met Hongaarse punt is de scherpte van de hoek net wat anders dan bij een visgraat vloer. Daardoor zijn de randen tussen de verschillende vloerplanken ook beter zichtbaar. Het kan zijn dat je het patroon van de pvc Hongaarse punt daardoor rustiger en strakker vindt ogen. Het verschil in de hoek van het legmotief is 60 graden bij de Hongaarse punt tegenover een 90 graden hoek van de visgraat vloer.

Een pvc vloer met Hongaarse punt in iedere stijl

We hebben diverse soorten pvc vloeren in Hongaarse stijl in ons assortiment. Door de houtlook is de vloer zo goed als tijdloos en past het in vrijwel ieder interieur. Wil je variëren met de kleurmogelijkheden? Plan dan een bezoek aan onze showroom om de diverse stijlen en planken te bekijken. We adviseren je graag.

Hongaarse punt en vloerverwarming

In tegenstelling tot een echt houten vloer, gaan een vloerverwarming en een pvc vloer perfect samen. PVC geleidt warmte dus je kunt zeer comfortabel op blote voeten door je huis lopen.

Daarnaast kent een PVC vloer nog een aantal voordelen, namelijk:

  • Een pvc vloer werkt geluiddempend
  • Een pvc vloer is waterbestendig
  • Een pvc vloer gaat lang mee en is een zeer duurzame keuze
  • Een pvc vloer is makkelijk schoon te maken én te houden

Wat kost een Hongaarse punt PVC vloer?

Is een Hongaarse punt pvc vloer iets voor jouw huis? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wij werken namelijk met staffelkortingen, dus de prijs hangt af van onder andere het aantal vierkante meters en het type ondervloer. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. We nemen vervolgens contact met je op om de offerte te bespreken. In onze showroom kun je de diverse vloeren en kleuren eerst komen bekijken.