Vloersystemen, welke past bij jou?

Het kiezen uit één van de vele soorten vloersystemen met betrekking tot de juiste gietvloer luistert erg nauw. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een gietvloer is een duurzame keuze. We bieden een groot assortiment aan vloersystemen. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen van gietvloeren voor jou in kaart te brengen en te komen tot de juiste keuze. Een gietvloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Welke soorten gietvloeren zijn er?

De keuze voor de meest geschikte gietvloer of één van de vloersystemen hangt af van de bestemming van de vloer. Geef je wensen bij ons aan zodat we samen kunnen kijken welk vloersysteem het beste aansluit bij jouw specifieke situatie.

Wat sluit aan bij jouw wensen?

  • Wil je een mooie gietvloer laten leggen bij jou in de werkplaats? Dan adviseren wij je om een coatingvloer te kiezen. Coatingvloeren als vloersystemen kenmerken zich door hun hoge elasticiteit, vloeistofdicht en zijn allergie-bestendig. Verder zijn coatingvloeren prijstechnisch interessant en is bovendien mogelijk om te kiezen uit veel verschillende kleuren.
  • Wil je een gietvloer voor in je winkel? Dan adviseren wij om voor één van de designvloeren te kiezen als vloersysteem. Een designvloer is exclusief, bijzonder en tegenwoordig in alle soorten, maten, kleuren en vormen verkrijgbaar en dus kun je jouw persoonlijke designvloer creëren.
  • Kies je voor een gietvloer voor in de praktijk? Dan adviseren wij je om net als in een werkplaats voor een coatingvloer te kiezen.
  • Zoek je een gietvloer voor in je woning? Neem een kijkje op onze pagina met betonlook vloeren. Je kiest zelf de kleur. De vloer kan goed in combinatie met vloerverwarming en zijn vloeistofdicht.