Gietvloeren Nijmegen

Ben je op zoek naar een gietvloer in Nijmegen? Wij leveren en maken door heel Nederland! Of je nou een nieuwbouw-woning of bestaande woning in Nijmegen hebt, wij hebben voor iedere woonwens een geschikte vloer in ons assortiment. Naast de populaire gietvloer leggen wij ook PVC vloeren en maken we woonbeton vloeren (Beton Ciré of Concrete). Iedere vloer heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen. Het voordeel van een gietvloer is dat deze een elastisch karakter heeft en gemaakt kan worden in vrijwel alle kleuren.

Een gietvloer in één kleur of meerdere kleuren?

De bekendste gietvloer is de gietvloer in één kleur. Dit geeft een rustig en strak resultaat. Gietvloeren worden naadloos gegoten, dus wat onderhoud betreft heb je er ook bijna geen omkijken meer naar. Een eenkleurige gietvloer past in werkelijk ieder interieur. Al is dit natuurlijk wel afhankelijk van de kleur die je kiest.

Naast dat we een gietvloer in bijna iedere kleur kunnen maken, kunnen we de vloer ook meerkleurig maken. Een meerkleurige gietvloer krijgt op deze manier een betonlook.

We kunnen gietvloeren in vrijwel iedere RAL & NCS kleur maken. Wil je de kleuren komen bekijken? De showroom in Veenendaal is op afspraak geopend. Plan eenvoudig online een moment in, passend aan jouw agenda.

De kosten van een gietvloer in Nijmegen

De kosten van een gietvloer hangen af van meerdere factoren. De ondergrond speelt mee, maar ook het aantal vierkante meters is een belangrijke factor. We werken namelijk met staffelkortingen: des te groter de oppervlakte, des te goedkoper de prijs per vierkante meter.

Waarom een gietvloer in Nijmegen?

Nijmegen staat bekend als de oudste stad van Nederland. Veel woningen vallen dus nog onder een renovatie-regeling. Is de woning ouder dan 2 jaar en wil je de vloer renoveren met een PU gietvloer? Dan gelden andere BTW-regels, waardoor de vloer voordeliger uitvalt. Is dat op jou van toepassing? Vermeld dit in de offerte aanvraag.