Gietvloeren Apeldoorn

Voor particulieren, bedrijven en kantoren in de regio Apeldoorn heeft Puur! Gietvloeren een breed assortiment gietvloeren. Een door Puur! Gietvloeren gelegde vloer blinkt uit door vele goede eigenschappen. Het is een zeer slijtbestendige en duurzame vloer. Ook als siervloer en designvloer doet een gietvloer goede diensten. Bent u dus op zoek naar een bijzondere vloer voor uw pand in Apeldoorn en omgeving? Dan ben u bij Puur! Gietvloeren aan het juiste adres.

Met een ruime ervaring kunnen wij uw gietvloer deskundig aanbrengen, wij houden hierbij rekening met uw wensen en het beschikbare budget. Gietvloeren hebben zoveel positieve eigenschappen, dat ze steeds populairder worden, zowel bij particulieren als in de industriële sector. Een gietvloer heeft een grote duurzaamheid, werkt geluiddempend en kan zware belastingen verdragen. Daarnaast zorgt een gietvloer voor een frisse uitstraling.

Puur! Gietvloeren adviseert u graag over welke gietvloer voor uw toepassing het meest geschikt is. Wij maken u wegwijs in de wirwar van mogelijkheden, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken. U moet tenslotte heel lang tegen de vloer aankijken.

Epoxy gietvloer Apeldoorn

Een epoxy gietvloer is een bijzonder slijtbestendige vloer, die zwaar belast mag worden. De hardheid van een epoxy vloer is twee keer die van betonvloeren. Dit maakt een epoxy gietvloer bijzonder geschikt voor toepassing in diverse industrieën. Een epoxy vloer van Puur! Gietvloeren is ook goed toe te passen in garages en loodsen in de regio Apeldoorn. Sterk, slijtvast en goed te reinigen.

Voor toepassing in vochtige ruimtes, zoals een badkamer, is een betonlook gietvloer zeer geschikt. Deze gietvloer is waterdicht en heeft een fraaie uitstraling. Ook is er geen sprake van voegen, die kunnen schimmelen. De betonlook gietvloer is een duurzame en goed te reinigen vloer.

Coatingvloer Apeldoorn

Voor een woning of een bedrijfspand in Apeldoorn en omstreken bieden wij een ruim aanbod aan coatingvloeren. Dit is net als alle andere gietvloeren een zeer duurzaam product en vraagt vrijwel geen onderhoud. Ook het reinigen van een coatingvloer is een peuleschil. De vloer heeft een lange levensduur en is daardoor een goede investering. Door particulieren is dit een veel gevraagde vloer, maar door de representatieve uitstraling is deze vloer ook zeer geschikt voor toepassingen in kantoren en receptie ruimten. Ook voor het aanbrengen op een balkon of galerij is de coatingvloer zeer geschikt, door het gladde uiterlijk is deze vloer een prima alternatief voor een betonnen vloer.

De rubbergranulaat vloer wordt volledig samengesteld uit autobanden die gerecycled worden. Hiermee kiest u voor een vloer met een bijzondere uitstraling, die lang mee gaat. Zeker een vloer om te overwegen voor uw pand in Apeldoorn en omstreken! Puur! Gietvloeren informeert u graag over de vele mogelijkheden.

Heeft u vragen voor Puur! Gietvloeren of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op op telefoonnummer 0318 632359.