Gietvloeren Amersfoort

Puur! Gietvloeren is een toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardige gietvloeren. Vanuit Amersfoort verzorgen wij het leggen van gietvloeren voor particulieren en bedrijven. Steeds vaker wordt gekozen voor een gietvloer van Puur! Gietvloeren. Dit heeft alles te maken met de grote duurzaamheid en slijtvastheid van een gietvloer. Maar ook onderscheidt een gietvloer zich van traditionele vloertypes door een luxe uitstraling en allerlei prettige eigenschappen. Wilt u een blikvanger in uw interieur in Amersfoort en omstreken? Dan is een Puur! gietvloer een goede keuze.

Onze vloeren worden geheel aangepast aan de wensen en behoeften van de klant, waardoor u een design vloer krijgt die een lange levensduur heeft. Puur! vloeren hebben daarbij zeer veel praktische eigenschappen. Zeker als er sprake is van een pand met verdiepingen zijn de geluiddempende eigenschappen een zeer prettig voordeel van een gietvloer. Ook zijn de gietvloeren makkelijk te reinigen en hebben vrijwel geen onderhoud nodig.

Puur! Gietvloeren heeft zich ten doel gesteld om voor elk budget een kunststof gietvloer bereikbaar te maken. Met een ruime ervaring op het gebied van gietvloeren kunnen wij u prima van advies dienen, welke vloer in uw specifieke situatie het meest geschikt is.

Epoxy gietvloer Amersfoort

Een epoxy gietvloer is een zeer degelijke vloer, die een hardheid heeft van twee keer de capaciteit van een betonnen vloer. Deze epoxy vloer wordt op professionele wijze aangebracht door Puur! Gietvloeren Amersfoort en is bijzonder geschikt voor zware belastingen in de industriële sector. Doordat deze vloer een grote slijtvastheid heeft en een grote slagkracht kan verdragen, is deze ook zeer geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld een garage of een loods.

Voor particuliere woningen is een betonlook gietvloer een zeer geschikt alternatief voor een traditioneel betegelde badkamer. U bereikt er een zeer luxe uitstraling mee, daarbij is de vloer volledig waterdicht en heeft niet het nadeel van moeilijk te reinigen voegen. De vloer is simpel te reinigen en zeer duurzaam.

Coatingvloer Amersfoort

Ook een coatingvloer, geleverd en aangebracht door Puur! Gietvloeren Amersfoort heeft een groot aantal goede eigenschappen. De vloer gaat erg lang mee en is net als de overige vloeren goed te onderhouden. Met een minimum aan inspanningen behoudt de vloer zijn fraaie uiterlijk. De vloer is zowel in een woonvertrek als in een werkomgeving goed toe te passen. Door het representatieve uiterlijk misstaat de coatingvloer ook niet in een receptie omgeving. Ook is een coatingvloer goed toe te passen op balkons en galerijen. Door het egale oppervlakte is deze vloer een zeer aantrekkelijke optie voor betonvloeren.

Een rubbergranulaat vloer is een kwalitatief hoogstaande vloerbedekking. Aangezien deze vloer wordt geproduceerd uit gerecyclede autobanden is dit een milieuvriendelijke vloer. Een rubbergranulaat vloer heeft een mooie uitstraling en door de duurzaamheid kent deze vele toepassingsmogelijkheden.

Bent u benieuwd wat Puur! Gietvloeren zoal voor u kan betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op telefoonnummer 0318 632359. U kunt ook het contactformulier gebruiken..